19.9.2008

Hyvä ruoka, parempi mieli

Saamme asiakkailtamme runsaasti kiittävää palautetta ruoasta, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Kysäisin keittiön väeltä, mihin he arvelevat tämän liikuttavan myönteisen palautteen perustuvan. Sain muun muassa seuraavia vastauksia:
  • Laitamme vaihtelevaa, monipuolista ja terveellistä kotiruokaa.
  • Tehostamme ruoan makua yrttimausteilla, kuitenkin niin, ettei ruoan oma maku peity; esimerkiksi kalan pitää maistua kalalta.
  • Saamme paikalliselta maanvililjelijältä perunat ja juurekset ihan tuoreena ja kuorimme ne itse.
  • Valmistamme ruoan valtaosin itse.
  • Leivomme omassa leipomossamme ruisleivän, hiivaleivän, sämpylät ja pullat.
  • Vaihtelemme säännöllisesti kokkivuoroja, niin että jokainen pääsee näyttämään parasta osaamistaan.
  • Otamme erityisruokavaliot hyvin huomioon.
  • Vihanneksia ja salaatteja on aina runsaasti tarjolla.
Kuvassa poseeraava keittiön väki vasemmalta lukien: Virpi Rinkinen, Paula Lempiäinen, Laura Pulkkinen, Anitta Ruhanen ja Päivi Neuvonen:



Pentti

Ei kommentteja: