7.12.2011

"Rohkeus kirjoittajana ja palautteen antajana kasvoi huikeasti"

- kirjoittamisen peruskurssi päätökseen

Helmikuussa opintonsa aloittaneet kirjoittamisen peruskurssilaiset viettivät lämminhenkistä päätöstilaisuutta adventin kynttilöiden hämyssä. Kurssilaiset kertovat kokemuksiaan:

”Näin Jaakkiman nettisivuilla ilmoituksen kirjoittamisen perusopinnoista. Yllättäen tuli voimakas tunne, että mukaan on päästävä. --- Mukavaa on ollut. Henki ryhmässä korkea ja palautetta ollaan toisillemme annettu positiivisesti. Tuntuu, että olen oppinut tosi paljon.” (Marja-Liisa)

”Opiskelu on ollut monipuolista ja kannustavaa. Olemme saaneet tutustua kirjoittamisen eri alueisiin. Opettajat ovat rohkaisevia, kurssilla on syntynyt hyvä ryhmähenki. Yhteisellä talkoohengellä olemme jaksaneet työviikkojen ohessa viikonloput.” (Pertti)

”Rohkeus kirjoittajana ja palautteen antajana kasvoi huikeasti. Kurssi tutustutti moniin kirjoittamisen lajeihin ja erilaisiin tyyleihin. Jossakin vaiheessa kurssia, monia lajeja kokeilleena, löytyi myös se piilossa ollut kirjoittaja, joka tiesi, mitä halusi ”isona” kirjoittaa ja millä tavalla.” (Lotta)

”Aloitin kurssin intoa ja ehkä pientä jännitystäkin puhkuen. Melko pian kuitenkin huomasin, että kurssiviikonloput ovat varsin intensiivisiä ja että kotitehtäviäkin tulee aika runsaasti.” (Aku)

”Hyvin vietetty vuosi 2011 Sipinniemen kansanopiston opiskelijana, kirjallisuuden antoisan maailman äärellä. --- Minulla on kohta iso ruskea matkalaukku täynnä kertomuksia, runoja ja elämyksiä.” (Raija)

”Kurssi on ollut loistava kokemus. On tullut opittua paljon kirjoittamiseen liittyvää asiaa, josta on hyötyä. --- Se on kivaa, kun saa palautetta teksteistä ja pääsee lukemaan toisten tekemiä kirjoituksia. On kivaa, kun tapaa sellaisia ihmisiä, ketä myös kiinnostaa kirjoittaminen.” (Heidi)

”Kirjoittaminen antoi minulle vapauksia käsitellä eri aiheita, joihin tartuin suurella innolla. Kurssi tarjosi minulle sopivia haasteita, sillä ihminen kun pääsee tekemään sitä, mistä tykkää, niin se tekee hänestä aina innostuneen ja onnellisen.” (Jussi)

”Vuoden 2011 kurssiviikonloput ovat takana, kurssimateriaali kansiossa ja vahva tunne siitä, että olen saanut itselleni jotakin todella tärkeää. Kiitos kouluttajille kannustuksesta, samoin kurssikavereille kiitokset mukanaolosta!” (Brita)Kirjoittamisen peruskurssilaiset viettivät päätöstilaisuutta adventtina. ”On kivaa, kun tapaa sellaisia ihmisiä, ketä myös kiinnostaa kirjoittaminen.”

Ei kommentteja: