20.1.2015

TALVEN TULLEN KURSSILLE

Opiston talvi tarjoaa mielenkiintoisia lyhytkursseja!

Helmikuun puolessa välissä kirjoitamme Roosaa proosaa - rakkaustarinoita kirjoittamisen opettaja Heli Mäkeläisen johdolla. Tule ja opi, kuinka kirjoittaa tästä kovin käytetystä aiheesta olematta imelä tai sentimentaalinen.

Jos kirjoittamisen sijaan mieluummin maalaat, innostut varmasti "Psalmeja maalaten" -kurssista, jolla kuvataideopettaja Leena Isma johdattaa psalmien kuvittamiseen mm. ilmaisullisen maalauksen, maskityöskentelyn ja monotypian keinoin.

Tuona samana viikonloppuna, 13.-15.2., on mahdollisuus opiskella myös ikäihmisen hoivaa ja saattohoitoa kotona. Kahden päivän lyhytkurssilla perehdytään ikäihmisen terveyden ja toimintakyvyn tukemiseen, hyvinvointiin sekä elämänlaatuun. Saattohoidon osuudessa käsitellään parantumattomasti sairaan kohtaamista, sekä saattohoitopäätöstä koskevia lakeja ja suosituksia.




Rentoutumaan ja yhdessä olosta iloitsemaan ovat tervetulleita kehitysvammaiset miehet; jälleen on aika vuosittaisen virkistysleirin. Olli ja Tapani ovat suunnitelleet monipuolista ohjelmaa, ja hyvästä ruuasta nauttimiselle sekä saunomiselle varataan tietenkin myös runsaasti aikaa.

Lisätietoja näistä ja opiston muusta kurssitarjonnasta löydät opiston www-sivuilta, tai soittamalla kurssisihteerille.




Ei kommentteja: