6.11.2008

Parasta on kaverit

Lastenohjaajaopiskelijoiden toisen vuosikurssin opiskelijat kirjoittivat äidinkielen tunnilla kokemuksistaan opiskelusta ja asumisesta Jaakkimassa:


Olen huomannut että vaikka luokan sisällä on ollut pieniä ”Kauniit ja Rohkeat” kriisejä, on meidän luokkahenkemme ainutlaatuinen ja erittäin hyvä. Ryhmässä tuntuu olevan sanaton sopimus ”Pidetään omista huolta” ja sen kyllä huomaa varmasti. Opettajat ovat mukavia, vaikka heiltäkin tuntuu tulevan välillä huonoja päätöksiä ja virheitä sattuu, mutta se vain todistaa, että hekin ovat vain ihmisiä. (Ville)

Olen tutustunut asuntolassa uusiin ihmisiin ja saanut uusia mukavia kavereita. Asuntolassa meitä ”vahtii” mukava Miia, joka koittaa keksiä meille kaikkea kivaa, että aika ei kävisi niin tylsäksi. Asuntolassa kaverit ovat helpottaneet minun elämääni huomattavasti, koska asuntolassa on kavereita, jotka piristävät huonoina päivinä. Ja asuntolassa meidän luokalta ainakaan kukaan ei tuomitse ulkonäön mukaan ja hyväksytään toiset sellaisina kun ovat. (Noora H.)


Asuntolavalvoja on ihan kiva ja on todella mukavaa kun hän yrittää keksiä ja saada kaikki toteuttamaan yhteistä tekemistä, missä kaikki voisivat olla mukana. Opettajat ovat mukavia meitä kohtaan ja olisi mukava välillä nähdä heidän päällänsä jotakin värikästä. Kuntosali on melko tunkkainen ja siellä ei kierrä ilma kunnolla, mutta on kivaa, että sinne on tullut uusia laitteita. ("Maija Mehiläinen")

Toiselta paikkakunnalta opiskelemaan tuleminen oli uusi ja muuttava askel elämässä, mutta olen tyytyväinen siihen, että olen tänne päässyt. Ja opiskelu on sujunut tähän mennessä hyvin senkin takia, että on kiinnostava ala, jota haluaa opiskella. Opettajat ovat mukavia, ammattitaitoisia ja osaavat opettaa, ja heidän kanssaan pystyy juttelemaan mieltä askarruttavista asioistakin. (Kirsi)

Asuntolassa asuminen on sujunut hyvin ja olen saanut paljon uusia kavereita ja se tässä koulussa on parasta. Koulussa on myös muutamia mielenkiintoisia oppiaineita. (Jessica)


Asuminen asuntolassa on sujunut ihan hyvin, vaikka illat asuntolassa ovat aika tylsiä ja tekemistä saisi olla enemmän. Hyvä että Miia koittaa parhaansa mukaan keksiä monipuolista tekemistä, vaikka olisihan oma-aloitteellisuuskin ihan hyvä juttu. Onneksi myös kuntosalia on vähän parannettu ja siellä onkin ihan mukavaa välillä käydä. (Noora V.)

Itse opiskelu on mukavaa ja jotkut aineet mielenkiintoisia. Vaikka uskontoaineita on hieman liikaa. Opettajat ovat ihan kivoja. Miia, asuntolavalvoja, on mukava ja rento. Ja on hyvä, että hän yrittää järjestää meille jotain tekemistä vapaa-ajalle. (Heidi)

Asuntolassa elämä on ihan kivaa, toisinaan ainakin. Tosin asuntolassa on kyllä huonojakin puolia, kuten sängyt – ne ovat aivan liian kovat. Asuntolavalvoja Miia on ihan huippu! Opiskelu täällä on ihan rentoa. Parasta tässä koulussa kuitenkin on kaverit. (Olga)

Aika menee täällä opistolla niin nopeasti, ettei sitä edes meinaa huomatakaan. Koulussa kaikki toimivat hyvin, paitsi koulun aikataulut ovat hankalat sellaisille henkilöille, jotka eivät asu asuntolassa, kuten minä. Jaakkima on todella mukava opiskelupaikka ja täällä on paljon mukavia ihmisiä, joista saa helposti kavereita. Koulu täydensi odotukseni erittäin hyvin, en vaihtaisi opiskelu paikkaa vaikka mikä tulisi. (Jenni)

Täällä opiskellaan monenlaisia aineita kuten perushoitoa, kehityspsykologiaa, monikulttuurisuutta, raamattutietoa jne. Tämän hetkisistä aineista, joita olen opiskellut, niin olen pitänyt eniten ehkä raamattutiedosta. (Veli-Pekka)

Asun viikot asuntolassa ja siellä olen tutustunut moniin ihmisiin ja saanut aika paljon uusia kavereita. Opiskeleminen täällä on ihan kivaa ja plussaa on se, että meillä on tarpeeksi paljon työharjoittelua! Asuntolaa voisi yrittää vähän piristää, koska se on aika ankea eikä siellä ole oikein mitään tekemistä. (Alina)

Opiskelu on tuntunut mukavalta ekana vuonna mutta tokana vuonna alkanut hieman tökkiä. Täällä on sekä hyviä että huonoja hetkiä ollu kavereiden kanssa mutta onneksi enemmän hyviä kuin huonoja. (Anki)

Koulun tilat ovat hyvät ja ruoka. Asuntola ei mielestäni ole edelleenkään viihtyisä. On hyvä, kun voi hakea ulkomaille työssä oppimaan. (Elisa)

PS Klikkaa kuvia, jos haluat nähdä ne suurempina ja tarkempina!

Ei kommentteja: