18.11.2013

VOIMAUTTAVAN KIRJOITTAMISEN KURSSI 16.-17.11.2013”Voimauttava viikonloppu, onnistunut opetus!” - Kirjallisuusterapiakouluttaja Tiina Ali-Sisto perehdytti kurssilaisia voimaantumiseen kirjoittamalla. Itsetuntemus lisääntyi ja kukin saattoi löytää sisäisiä voimavaroja, iloa, luovuutta ja keinoja arjessa jaksamiseen.


Pienimuotoisissa kirjoitustehtävissä hyödynnettiin menneisyyden tapahtumia, nykyhetken havaintoja ja tulevaisuuden unelmia. Inspiraation lähteinä olivat mm. tekstit ja erilaisten virikkeiden herättämät mielikuvat. Oli sopivasti kirjoittamista, tekstien läpikäymistä ja keskustelua.


Kurssille voi osallistua ilman aiempaa kirjoittajakokemusta. Sopivan kokoisessa pienryhmässä uskalsi tuoda esille omia ajatuksiaan, ja lämmin ryhmähenki oli aistittavissa. Päiväohjelma jaksottui sopivasti. Kirjoittamisen lomassa rentouduttiin hyvän lounaan ja päiväkahvin ääressä.Voimauttava kurssi pidettiin tänä vuonna jo toisen kerran ja sille toivottiin jatkoa. - ”Paljon sain, olen voimissain!”

Osallistujilla oli mukanaan tyhjä muistikirja ja luistava kynä.

Edessä istumassa vas. Raija, Laura, Raija, Marja ja Anni. Takana seisomassa vas. opettaja Tiina Ali-Sisto sekä Arvo, Annikki, Riitta-Liisa ja Riitta.

Hyviä virikkeitä kirjoittamiselle olivat mm. kuvat ja esineet; Tiinan kattama virikepöytä, josta saattoi ottaa mieluisen virike-esineen.

Ei kommentteja: